Natelké pysky

Dobrý den, před několika dny mi obvodní lékař nasadil antibiotika, protože mám angínu. Po 5 dnech užívání mi ale hrozně natekl stydký pysk a začal mě svědit. Už to trvá druhý den. Je možné, že je to vedlejší učinek antibiotik?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to nepravděpodobné až nemožné. Pokud obtíže trvají, vyhledejte gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Články: Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Tělo ženy chrání své kosti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: