Natrhlá uzdička

Mám krátkou uzdičku na penisu a při sexu se mi natrhává. Často to bolí ale jen na začátku a nebo na konci styku. Dočetl jsem se, že bych si měl dojít na malý zákrok a na její odstranění. Jsem schopen toto podstoupit, ale co se bude dít potom? Budu tam mít stehy? Jak dlouho budu muset být bez sexu? A budu moct sportovat?

Odpověď odborníka:

Stehy bývají samovstřebatelné. Obvykle vypadnou kolem 3 týdnů. Sport byste měl vynechat alespoň 2 týdny a sex minimálně do vypadnutí všech stehů.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
operace natržené uzdičky | Od: Majkl | 25.6.2014 22:24
Dobrý den, chci se zeptat jestli tento zakrok nejak ovlivni to
ze jsem trombofilni (sklon k nadměrnému srážení krve),
bidou mi muset neco pichnout nebo jak by to probihalo, za
par tydnu me to ceka a celkem hodne se bojim. Děkuji za
odpověď.
reagovat
re:operace natržené uzdičky | Od: uLekare.cz | 26.6.2014 09:41
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufám, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: