Natržený lýtkový sval

Dobrý den, před 10 dny jsem si natrhla lýtkový sval. Malá trhlina, byl mi doporučen klidový režim a chůze o berlích. O víkendu jsem se koupala v bazenu (neplavala), s tím, že noze trochu odhlečím. Ale od té doby mám bolest v celém lýtku,na chirurgii jsem byla a dostala jsem bandáž a léky od bolesti. S tím, že to bude ještě dlouho bolet. Chci se tedy zeptat, jestli je normální, že noha bolí i v klidu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Noha může bolet i v klidu, předčasné zatížení svalu neprospívá. Potíže trvají obvykle 3 týdny.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: