Návaly.

Dobrý den pane doktore, mám dotaz, doktor mi předepsal activelle, v příbalovém letáků píšou jaké to má vedlejší účinky. Trošku se bojim, je mi po něm lépe ale ty vedlejší účinky mě vyděsily. Mohu ho brát půl roku a potom mít pauzu? Protože po tom půl roce je tam psané že mohu dostat infarkt nebo mozkovou mrtvici. Tak mám strach. Můžete mi poradit. Brala jsem Floriviril, ale p. doktor mi to nedoporučuje, protože mám dělohu. (Paní doktorka mi ho předepsala a mám zásobou už 3 dávky a z té 4té jsem vzala už 2 injekce) A teď mi napsal doktor activelle. Děkuji moc za odpověď. Je mi 53 let a jsem po menopauze asi 17 let.

Odpověď odborníka:

Activelle užívá řada pacientek a jsou spokojeny je pravda že každý lék může mít vedlejší účinky a osobně si myslím, že pacient by neměl užívat lék pokud z něj má obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: