Návaly

Dobrý den, již před 14 dny jsem pro NÚ vysadila Clostilbegyt a následně Utrogestan. Stále trpím návaly horka. Upraví se situace vůbec někdy? Rozumím tomu dobře, že po antiestrogenním účinku Clostilbegytu mám tak málo estrogenů, že mám návaly? Děkuji

Odpověď odborníka:

Nepíšete podstatnou věc,kolik je vám let,ale v každém případě by bylo vhodné stanovit hormonální hladiny včetně estrogenů a podle výsledků zvolit další postup. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I na zánět průdušek platí homeopatika
Články: I na zánět průdušek platí homeopatika
Záněty průdušek a kašel...
Jak zmírnit bolest zubů i strach ze zubaře? Pomocí homeopatik!
Rakovina prostaty (1. díl)
Články: Rakovina prostaty (1. díl)
Prostata je mužskou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Šňupání tabáku je stejně nebezpečné jako jeho kouření
Články: Šňupání tabáku je stejně nebezpečné jako jeho kouření
Tabák. Rostlinka z Nového...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: