Návaly

Již před 14 dny jsem pro NÚ vysadila Clostilbegyt a následně Utrogestan. Stále trpím návaly horka. Upraví se situace vůbec někdy? Rozumím tomu dobře, že po antiestrogenním účinku Clostilbegytu mám tak málo estrogenů, že mám návaly? Děkuji

Odpověď odborníka:

Situace by se měla upravit, vše konzultujte s gynekologem, návaly byste mít neměla.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: