Návaly

Je možné, že po vysazení Utrogestanu, který snižuje tlak?, ten tlak vyskočí? Mám něco na způsob návalů každou půlhodinu ještě 14 dní po vysazení, ale hladina estrogenů vyšla v pořádku....děkuji

Odpověď odborníka:

Paní Lucie, ve věku nad 40 let dochází k možnému kolísání hladin hormonů- nejdříve gestagenů/což je např.komerční preparát Utrogestan/ pak i estrogenů. Pokud obtíže nejsou velmi výrazné, zkuste pomocný přírodní přípravek-doplněk stravy- FytoFem- dop. užívat ženám nad 40 let a obtíže se upraví

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
Skřípání zubů u dětí během spánku působí problémy ve škole
Vyšetření konečníku
Články: Vyšetření konečníku
Vyšetření konečníku patří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nalaďte se na svůj biorytmus
Články: Nalaďte se na svůj biorytmus
Noční směny v továrnách...
Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Články: Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Záněty vaječníků mohou při...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: