Návaly

Dobrý den, diagnostikoali mi předčasný přechod v 35 letech. (FSH 126, estradiol pod 18 pikogramů...). Trpím nesnesitelnými návaly horka. Dnes užívám 5. tabletku Estrofemu 2 mg. Kdy se dá očekávat zlepšení stavu ohledně klimakterického vasomotorického syndromu? Pomůže alespoň do 3 týdnů? Děkuji

Odpověď odborníka:

Efekt léčby očekávejte za 3-4 týdny , je potřeba aby se utvořila potřebná hormonální hladina. Na zmírnění obtíží do té doby můžete zkusit medunku 3x denně šálek. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření zpomaluje růst u chlapců
Články: Kouření zpomaluje růst u chlapců
Během čtyř let průměrný...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Umíte první pomoc? Měli byste… Můžete tak zachránit život!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergická reakce na amoxicillin po polibku
Články: Alergická reakce na amoxicillin po polibku
Anafylaktické reakce...
Magnetická rezonance pomůže odhalit nádor na mozku
Články: Magnetická rezonance pomůže odhalit nádor na mozku
Nádory hypofýzy se mohou u...
Obřízka? Proč by ne?!
Články: Obřízka? Proč by ne?!
Je to jenom kousek...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: