Návaly a pocení v 66 letech!

V 66 letech mě už půl roku trápí návaly a pocení.Krev a štítnou žlázu mám v pořádku.V mládí záněty vaječníků, 3x kyretáž(nárůst děložní sliznice!)Nyní Dr.předepsal lék Gynovel a anopirin.Jsem přesvěčena ,že to není vhodná léčba.Děkuji předem za váš názor.

Odpověď odborníka:

Popisujete výpadové příznaky na která vám byla nasazena substituční léčba Gynovelem,který obsahuje estradiolum valeras a norethisteroni acetas což je standardní postup, proč byl připojen Anopyrin netuším.Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: