Návaly horka a pocity zvracení

Dobrý den,na mojí přítelkyni několikrát denně dolehne nával horka,pocit zvracení a motá se jí hlava. Probíhá to 3 dny několikrát denně v různě dlouhých časových intervalech. Jsme spolu 2 měsíce,bere antikoncepci i přes to může mít podezření na otěhotnění? Popřípadě co by to mohlo být?

Odpověď odborníka:

Na začátek by bylo vhodné provést gravitest jen pro jistotu,bude zřejmě negativní a potom vzhledem k polymorfnosti obtíží začít vyšetření u praktického lékaře vyšetří ji a buď sám stanoví diagnozu a nasadí léčbu,nebo ji pošle na další vyšetření. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Správný výběr kompresivních punčoch aneb Na velikosti záleží
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zubní kaz
Články: Zubní kaz
Zubní kaz, karies, je...
Skřípání zubů u dětí během spánku působí problémy ve škole
Nebojte se biologické léčby, lékař vám vše vysvětlí
Články: Nebojte se biologické léčby, lékař vám vše vysvětlí
Mnoho lidí se obává toho, o...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x