Návrat k vysazené antikoncepci

Dobrý den, mám takový menší problém - po 2 měsících, co jsem vysadila antikoncepci jsem se k ní opět vrátila (antikoncepce Stodette). Začala jsem ji brát od prvního dne menstruace a po týdnu normální menstruace jsem ještě skoro týden špinila. Platíčko jsem normálně dobrala. Teď po sedmidenní pauze, kdy se menstruace vůbec nedostavila, jsem začala brát další platíčko (dnes je to už 5. prášek) a pořád nic. Mám navštívit svého gynekologa? Těhotná na 99% být nemůžu... Děkuji předem za odpověď. Marie

Odpověď odborníka:

Na vašem místě bych si udělal těhotenský test a bude li negativní doberte platíčko a vyčkejte menses příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Nebolestivé ultrazvukové...
Diabetická neuropatie aneb Cukr na nervy nepomáhá
Články: Diabetická neuropatie aneb Cukr na nervy nepomáhá
Poškození nervového systému...
Biologická léčba jako naděje pro pacienty s rakovinou ledvin?
Články: Biologická léčba jako naděje pro pacienty s rakovinou ledvin?
Biologická léčba. Sousloví...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
„Drátkem“ na křečové žíly
Články: „Drátkem“ na křečové žíly
Možností, jak se zbavit...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: