Návrat účinnosti antikoncepce (sylviane)

Paní doktorko, po užití 2. pilulky (22:00) se mi za cca 3 hodiny dostavil v noci průjem. Nad ránem jsem si vzala náhradní pilulku, ale následoval hodinu na to opět průjem. Od té doby v pořádku (endiaron, smecta) ale chápu, že účinnost asi mizivá. Chtěla jsem se zeptat, jestli dobře rozumím informaci z příbalového letáku a 8. den následného nepřerušovaného užívání antiko jsem opět chráněná.

Odpověď odborníka:

Ano, chápete to správně, jste chráněná:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Inkontinence
Články: Inkontinence
Inkontinencí moči je...
S jakými neduhy zatočí červená řepa?
Články: S jakými neduhy zatočí červená řepa?
Beta vulgaris neboli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: