Návrh léčby

Dobrý den pane doktore! Jmenuji se Jaroslav je mi 79 let.Mám na nohou křečové žíly a cítím bolesti nohou.Používám gel Vein Stopper a nevím jak dlouho gel mohu používat.Používám ho už 5 měsíců.Gel Vein Stopper mě lehce ulevuje od bolestí chumlovatých žil.Posílám Vám v příloze fotografii mé nohy.Prosím kdyby jste mohl podle možností zhodnotit stav a případně navrhnout léčení podle Vašeho názoru.Podle mého očekávání,jestli navrhnete léky nebo operaci?Nevím jak to na těchto stránkách chodí,jestli můžete naordinovat léky přímo Vy pane doktore,přímo ted v současnosti přes internet.Je možné že by se tím vše usnadnilo.Jinak mimo jiné případných léků,Vás prosím o názor stavu mích nohou. Děkuji Spozdravem Jaroslav

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pane Jaroslave gel Vein Stopper je dobrý, ale na Vaše žíly nestačí. Určitě bude vhodné přidat ještě lék Diovarix nebo jiný přípravek na zvýšení žilního tonu. Většina jsou volně prodejné. Bude nutné vyšetření cévní k vyloučení komplikací žilní nedostatečnosti , kdy by se měla zvážit i kompresivní terapie obinadly nebo event. punčochami. Zmiňovaná vyšetření provádíme na našem pracovišti. Můžete se tedy u nás objednat do mé ambulance. Viz kontakt za odpovědí. S pozdravem Dr.Simon Julínek

MUDr. Simon Julínek
MUDr. Simon Julínek

Pracoviště: klinika Palas Athea

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x