Návštěva vecuwell s trombofilií

Dobrý den,chtěla bych se zeptat před 5lety mi zjistily Mutaci FV-Leiden(1691G>A) heterozygot,Mutace MTHFR(677C>T)heterozygot,Mutace MTHFR(1298A>C)hetrozygot.Chtěla bych navštívit vacuwell.Je to možné?Žádné problémy nemám,křečové žíly také ne.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obecně není ve vašem případě Vacu Well kontraindikován.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x