Návyk na gabron retard 100

Mám pokoročilou arthrozu a polyneuropatii, jejíž původ se nepodařiilo zjistit. Na bolesti a proti ztrátě rovnováhy používám mimo Apo- Gapu i Gabron 100 retard, ten jen cca 2x týdně. Pravidelně musím užívat Warfarin. Po Gabronu cítím značnou euforii a aktivitu (cca 24 hodin), druhý den pak depresi a ochablost. Mohu používat Gabron každý den aniž bych se vystavoval nadměrnému návyku?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Gabron není v databázi registrovaných léčivých přípravků. Prosím, podívejte se znovu na název přípravku, na nějž se ptáte, a napište jeho přesný název.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: