Nažádoucí účinky atb na antikoncepci

Dobrý den, byly mi předepsány antibiotika FROMILID uno 5200mg a užívám antikoncepci MINISISTON ovlivňují tyto antibiotika účinek antikoncepce? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Moniko! U každých antibiotik se předpokládá ovlivnění hormonální ochrany. V každém cyklu, do kterého užívání antibiotik zasáhne, používejte ještě dodatečnou metodu ochrany, např. kondom nebo spermicid.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: