Názor lékaře - těhotenství

Dobrý den, mám dotaz: PM byla 4.6.2015, 7.7. hCG 198, 16.7. hCG 1512, 21.6. hCG 2006, 23.7. hCG 3344, 24.7. hCG 3673, 26.7.hCG 4050. Dne 23.7. na ultrazvuku je vidět gestační váček 4 mm, dle jednoho lékaře odpovídá nález na ultrazvuku časnému těhotenství (4+1). Druhý lékař mne posílá na potrat..Dne 27.7. na UTZ viděl třetí lékař gestační váček nepravidelného tvaru o velikosti 7 mm a navrhuje taky potrat. Nemám žádné bolesti, jen zvýšenou citlivost prsou, čichu a občas mne píchne v podbříšku, nekrvácím. Je šance, že se bude vše vyvíjet v pořádku? Moc děkuji za Váš názor. Michaela

Odpověď odborníka:

Obávám se že ukončení této neprosperující gravidity bude nejlepší cesta hodnoty HCG by měly již dávno být přes 10 000 a také nepravidelný tvar plodového váčku spolu s chybějící akcí jsou prognosticky špatné známky. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: