Názor odborníka

Dobrý den! Dlouhodobě mám problémy s L kolenem, absolvoval jsem ATS.Závěr: chondropatie 3.st.,degenerativní lese med i lat menisku.Masivní recidivující výpotky-Bakerova cysta každý týden naplněna do velikosti pěsti. Ošetřujícím lékařem jsem byl odeslán k provedení synoviortézy na aplikaci radionuklidu.Co od této léčby mohu očekávat?Na internetu jsem se dočetl, že nejméně 8 dní před zákrokem se cysta má zrentgenovat naplněna kontrastní látkou-nic takového mi však lékař neřekl a na zákrok mám jít už za 5 dní?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michale. U vás jde o chorobnou nadprodukci přirozených tekutin. Radionuklid má zklidnit doposud přiliš produktivní kloubní výstelku. Co se RTG vyšetření s kontrastní látkou týče, bohužel neznám dopodrobna příslušný postup při zákroku. Situaci konsultujte klidně po telefonu s ošetřujícím ortopedem, který bude zákrok provádět.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x