(ne)plodnost

Dobrý den, vážený pane doktore, mám dotaz týkající se výsledků spermiogramu mého manžela. Když jsem si zavolala o výsledky k mojí gynekoložce, paní doktorka mi řekla pouze to, že to nevypadá dobře, že pohyblivost je jen 3%. Víc nic. Chci se proto zeptat, zda je nějaká možnost otěhotnění s takovým výsledkem, ať už přirozenou cestou, popřípadě přes CAR. Předem děkuji za objasnění Sára

Odpověď odborníka:

Záleží i na ostatních hodnotách spermiogramu většinou je na sexuologii nasazena léčba a proveden kontrolní spermiogram za 3 měsíce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: