Nebezpečí antikoncepce

Dobrý den, užívala jsem nějakou dobu antikoncepci Yadine. Vzhledem k tomu že jsem měla vysoký tlak, musela jsem antikoncepci vysadit ale jakmile se tlak srovná, ráda bych tuto antikoncepci znovu užívala. Dnes jsem ovšem četla článek kde píší o nebezpečí antikoncepce, ukázala mi ho kamarádka která kvůli antikoncepci měla tronbozu v noze. Asi chápete, že kvůli "hloupé" antikoncepci nechci, aby se mi něco stalo. Můžete mi prosím napsat jestli tato rizika skutečně existují a v jakých případech? Předem vám za vaší odpověd moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Antikoncepce má svá risika ale i kontraindikace a vysoký tlak mezi ně patří, rozhodně by bylo vhodné uvažovat i jiné formě antikoncepce například o tělísku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x