Nebezpečí bodových světel

Jak může poškodit zrak svícení bodových světel novorozenci ? Svítily od jeho 0-2 měsíců. Světla jsou ve dvou řadách a metr od sebe a asi 2 metry nad dítětem. Je nutné zajít k očnímu lékaři s dítětem?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete být zcela v klidu, neboť v tomto případě je jakékoliv poškození zraku nepravděpodobné. Přeji hezký den.

prim. MUDr. Radan Zugar
prim. MUDr. Radan Zugar

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční centrum Praha, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: