Nebezpeči nákazy herpes

Dobrý den paní doktorko, Včera jsem se seznámil s jednou ženou a večer jsem ji udělal masáž zad a také prstění genitalií. (použival jsem pouze prsty) Ke kontaktu s mým genitalem nedošlo. (Žádný oralní nebo klasicky sex). Jaké je riziko nákazy Herpes genitalis nebo jiné pohlavní choroby při prstění vaginy? Dnes jsem pocitoval takové paleni v tříslech - nemám vyrážku na penisu nebo tak. Děkuji za vyjádření.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, ne většinou nehrozí, jen pokud byste měl na prstech nějakou ranku a paní měla kapavku nebo syphilis , mohl byste tyto choroby raritně dostat, s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: