Nebezpečné sliny

Na ulici mi plivl do obličeje neznámý kluk. Ale obličej jsem si omyla 2krát mýdlem a vodou po zhruba 2 až 3 hodinách z důvodu školy. Může mi prosím něco hrozit? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Barboro, nákaza z plivnutí do obličeje je velmi málo pravděpodobná. Nákazy se obávat nemusíte.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: