Nebolestivý hrbolek na dásni

Zhruba 2 měsíce mám na horním patře na dásni polotvrdý nebolestivý hrbolek velikosti hrášku ,je cítit pouze na dotyk jazyku nebo prstu, k zubímu lékaři jsem objednán až za měsíc a tak raději píšu sem abych něco nezanedbal. Přeji přijemný den a děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vždy je lepší vyhledat lékaře co nejdříve. Základem je, jestli se útvar zvětšuje a popřípadě jak rychle. Vyšetřit vzhled útvaru a zjistit okolnosti - poranění, zánět, postižení závěsného aparátu zubu, výtok hnisu?

Pokud se příznaky zhoršují, je potřeba vyhledat lékaře co nejdříve.

S přáním pěkného dne
Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x