Nebraní ha po pauze

Dobrý den, pane doktore, potřebovala bych poradit ohledně jednoho problému. Měla jsem styk v pauze (ve středu) při braní HA (v této době bych měla být chráněná) a další prášek jsem si měla vzít v pondělí. Kvůli tomu, že jsem neměla další platíčko a zařídila jsem si ho až dnes (čtvrtek) a chtěla jsem se zeptat, jestli je nějaká hrozba zpětného otěhotnění, pokud si prášek vezmu až po 4 dnech po pauze. Navíc jsem teď zjistila, že moje antikoncepce Chloe (beru ji 6rokem) se přestala vyrábět a byla mi předepsaná Minerva. Je to také problém? Měly by být téměř stejné co se složení týče. 10.2. jdu na kontrolu k lékaři, ale chtěla jsem vědět, co mám dělat do té doby - jestli mám prášek vzít jako bych začínala znova a nemít obavy a nebo s braním prášků počkat až po návštěvě lékaře? Děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Pokud jste vynechala již 4 dny ,nezačínejte nové balení v tomto cyklu se chraňte kondomem a v příštím cyklu začněte užívat první den menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: