Necekane krvaceni

Dobry den, je mi 23 let...27.9 mi zkoncila menstruace a vcera7.10 jsem zacala lehce krvacet do vecera se to docela uklidnilo rano jsem na prosteradle taky krev nenasla ale pak jsem sla na WC a tam jsem zjistila ze zase krvacim.Behem nekolika hodin ze me vysli vetsi cucky srazene krve.Krom toho krvaceni se citim dobre jen me trosku boli bricho ale nijak vyrazne.Ted odpoledne krvacim uz min.Ptam uz proto ze jsem asi pred mesicem a pul podstoupila miniinterupci pomoci potratove pilulky ale podle vysetreni vse probehlo v poradku.Muzu mit tedy jen prehazeny ciklus a nebo jsem samovolne potratila a nebo sem tehotna??V pondeli jdu ke sve dr.ale jsem nervozni tak prosim jeste o radu tady.Dekuji za odpoved Vendy

Odpověď odborníka:

Mohou to být skutečně kousky po medikamentózním potratu, stejně jako rozhozený cyklus. Pokud by lékař nic nezjistil a toto se opakovalo, bylo by rozumné se dovnitř do dělohy podívat, zda v ní nějaké kousky nezůstaly. To lze hysteroskopií, naše pracoviště to provádí ambulantně. Dr.Kovář (www.gynprenatal.cz, tel 596828656, pracoviště Havířov a Hlučín)

MUDr. Petr Kovář
MUDr. Petr Kovář

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Centra ambulantní hysteroskopie GYNPRENATAL A GYNENATAL - gynekologické ambulance: Havířov - Hlučín- Háj ve Slezsku - Baška - Hať

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x