Nechraneny pohlavni styk

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat Menstruaci mám pravidelnou antikoncepci beru jak mám akorát při poslední menstruaci jsem mela nechráněný pohlavní styk, je možné ze bych byla těhotná ?

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, pokud užíváte hormonální antikoncepci a neudělala jste v užívání žádnou chybu, je málo pravěpodobné, že byste byla těhotná. Pokud byste měla nějakou nejistotu, udělejte si raději s odstupem těhotenský test.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: