Nechraneny pohlavni styk

Dobry den mam dotaz je mi 32 let,mam jiz dve deti,ale menses mam posledni mesice nepravidelny,takze presne nespocitam,kdy to mam presne dostat,menstruaci jsem mela naposled 17.7.2012,antikoncepci neberu,ani kondom nepouzivame,davame si pozor,ale minuly patek 3.8.2012,jsem mela takove bolesti v podbrisku jako kdyz to mam dostat,ale nic,tak sem myslela,ze je jeste brzy,ale nejak po te menstruaci jsem mela styk s pritelem,jenze on po ejakulaci na me usnul a chtela jsem ho ze sebe sundat,ale neslo to a vzbudil se a zacal pokracovat v pohlavnim styku,je mozne otehotnet,kdyz mohl mit jeste sperma na pohlavnim organu,bylo mi docela nevolno i na zvraceni i obcasny pichani v podbrisku,ale test zatim negativni,je mozne byt tehotna,dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, je možné otěhotnět, pokud je těhotenský test negativní, opakujte jej za několik dnů znova a pak navštivte gynekologa. Jednak k vyloučení těhotenství a jednak k nápravě vašeho nepravidelného menstruačního cyklu.Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: