Nechráněný pohlavní styk

Dobrý den, před týdnem jsem měla nechráněný pohlavní styk a do hodiny jsem si vzala tři tablekty antikoncepce Mercilon a za další čtyři hodiny další tři tabletky této antikoncepce. Nepotřebuji slyšet že jsem nezodpovědná a že týrám svoje tělo, na to jsem přišla, výčitek a psychiku mám tatam, tak prosím chci se jen zeptat zda-li se mohlo stát že jsem otěhotněla, děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Těhotenství je možné,Mercilon není určen k postkoitální antikoncepci k tomu se používá Postinor nebo Escapelle což jsou přípravky obsahující levonorgestrel. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: