Nechráněný pohlavní styk

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je hodně velký problém, když normálně několik měsíců beru hormonální antikoncepci..ale místo sedmi dní vynechání prášků jsem vynechala osm dní a asi desátý den jsem měla nechráněný pohlavní styk? jak velká je pravděpodobnost otěhotnění?

Odpověď odborníka:

Gravidita není příliš pravděpodobná,na 100 procent se ale vyloučit nedá, používejte týden ještě kondom a kdyby menses nepřišly,udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: