Nechráněný pohlavní styk v době ovulace

Zdravím mam dotaz.....! Pred 2 mesici jsem vysadila antikoncepci a pri hlavnim dnu ovulace jsme meli s pritelm sex bez ochrany. Mam 2 dny opozdenou menstruaci boli me bricho a podbrisek. Muzi byt tehotna ?

Odpověď odborníka:

Týno,
ano, můžete být těhotná. Udělejte si těhotenský test.
Hezký den.

MUDr. Petra Kánská
MUDr. Petra Kánská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: OPL, spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: