Nechráněný pohlavní styk v době ovulace s

Dva mesice neberu antikoncepci. Menstruace v poradku a pravidelně. Tento mesic jsem zjistila, ze jsem s přítelem spala 3 dny po sobe v plodný dny. Ovulace byla Cca den nebo dva po nechranenem styku. Prosim jaka je pravděpodobnost ze jsem tehotna? Za jak dlouho si mohu udelat test? Moc Dekuju

Odpověď odborníka:

Niky,
těhotná být můžete, pravděpodobnost vám bohužel nejsem schopná určit. Těhotenský test si můžete udělat týden po styku, ty nejcitlivější testy by již měly těhotenství zachytit. Samozřejmě také můžete navštívit svého gynekologa, který těhotenství potvrdí či vyloučí na základě krevních odběrů.
Hezký den.

MUDr. Petra Kánská
MUDr. Petra Kánská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: OPL, spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: