Nechraneny sex

Dobry den. Mal som nechraneny sex s novou priatelkou. Asi po tyzdni ma zacal palit zalud neskor aj konecnik. Po 3 tyzdnoch od pohlavneho styku mi spravili na dermatovenerologii testy na pohlavne chrobi:HIV,syfilis,kvapavka,mykoza...vsetko negat. Nebudu tieto testy falosne negat.vzhladom k kratkosti casu?

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že vhodnější by bylo testování po 4 týdnech, ale asi i tak bude vše v pořádku. To pálení mohla zapříčinit kvasinková infekce.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: