Nechraneny sex

Bojim se jestli nejsem nakazeny hiv, pred dvema lety jsem mel nechraneny sex s pochybnou zenou. zatim zadne priznaky nemam. Jen se mi udelal asi pred rokem pupinek na hrudi viz foto a ted mivam malou vyrasku na tvarich a krku viz dalsi foto. Moc dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Milý Radku, na hrudníku určitě nejde o projev žádné pohlavní nemoci, pravděpodobně půjde o drobný aterom, ale k lepší diagnostice bych potřebovala vědět, jaký je na pohmat - zda-li je měkký, tvrdý, pohyblivý apod. Druhé foto s obličejem nedorazilo, ale určitě také nepůjde o projev pohlavní nemoci.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zkraťte si léčbu bronchitidy přírodním způsobem
Články: Zkraťte si léčbu bronchitidy přírodním způsobem
Znáte to, stačí pár...
Uroinfekce
Články: Uroinfekce
Bolest při močení může být...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x