Nechráněný sex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Spala jsem se svým přítelem a nejspíš se do mě udělal. Prášky neberu . Ted mám obavy z toho abych nebyla těhotná. Prášky které beru by tomu těhotenství nemohli zabránit ? Beru citalec20mcg, metypred4mg, trexan10mg, acidum folicum, potom vápník a železo. Ty kortikoidy mám na klouby.

Odpověď odborníka:

dobrý den, otěhotnět můžete. Měla jste si v lékárně koupit postkoitální antikoncepci, tak je účinná do 72hodin po nechráněném styku. Test proveďte, až cca 4-5dní po očekávané menstruaci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: