Nechráněný sex

Dobry den, udelal jsem hroznou chybu. Nechal jsem se premluvit a sel jsem s kamaradem na privat. Pouzil jsem kondom ale kdyz sem zene daval oralni sex tak sem ja ani ona nikak chraneny nebyl. Ale kdyz poskytovala oralni sex ona me tak tam kondom byl. Dva tydny pred tim jsem byl u zubaře kde mi vyvrtali dva kazy. Myslim ze zadny opar jsem nemel. Pani vypadala zdravě. Zadne viditelne pupinky ci vyrazky jsem si nevsiml. Predem dekuji ja odpoved :) jaka je pravdepodobnost nakazeni viru hiv apodobne

Odpověď odborníka:

Pokud byla vaše partnerka HIV pozitivní, pak při cunnilingu jistá, byť nevelká, možnost přenosu viru existuje. Chráněný cunnilingus, který se praktikuje s nějakou latexovou plenou, není nikde na světě příliš oblíben. A tak neuděláte chybu, když podstoupíte HIV test po třech měsících od onoho večírku.

Doc. MUDr. Jaroslav Zvěřina, CSc.
Doc. MUDr. Jaroslav Zvěřina, CSc.

Specializace: Psychiatrie, sexuologie
Pracoviště: Sexuologický ústav VFN v Praze a 1. LF UK

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x