Nechráněný sex

Dobrý den,chtěla sjem se zeptat,jestli mohu být těhotná, když jsem měla nechráněný sex..ale přítel se do mě neudělal a tvrdí,že do mě nezajel celý...dva dny po tom,jsem měla dostat menstruaci,ale nedostala, měla jsem jen slabé krvácení a to jen jeden den, před tím sem brala lamisil, který jsem doužívala na začátku tohoto měsíce..nemůže to mít nějaký vliv na mou menstruaci? předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Při nechráněném styku je vždy teoretická možnost otěhotnění i za podmínek, které uvádíte. Lamisil by na to neměl mít vliv. Doporučuji těhotenský test. Nicméně vynechání menses v tomto věku je poměrně časté vlivem hormonální nerovnováhy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: