Nechráněný sex

Dobrý den, měl bych dotaz, ať je to trapné či není, neznám na něj odpověď. S přítelkyní jsme měli nechráněný sex, před vrcholem jsem stihl vysunout a ejakuovat mimo, nicméně po ejakuaci jsem se jen povrchově otřel a pokračoval jsem dál, abych uspokojil přítelkyni. Chci se zeptat, jak velká šance je že přítelkyně otěhotní oproti přímé ejakuaci? Jsou zbylé spermie v penisu schopné oplodnit vajíčko? Něco mi říká, že taková šance existuje, přesto se chci poradit s odborníkem. Předem Vám moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, mohla by být těhotná, proto at si udělá těhotenský test, koupí v lékárně. Příště byste se měl pečlivě omýt, nebo užívat kondom. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x