Nechraněny sex

Dobry den-Pravidelně užívam antikoncepci ale po dobrání takletek jsem měla do čtyř dnu nechraněny pohlavní styk.Druhy den jsem si vzala s dalšího platna prašek a pak další den ještě jeden na ochranu před otěhotněním.Ale stale jsem nedostala menstruaci mohli to spusobit ty dva prašky že se mi to opozdilo a mužu byt těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání antikoncepce jste před otěhotněním spolehlivě chráněna, a to i v době pauz mezi jednotlivými platíčky. 2 užité tabletky v době pauzy mohly ovlivnit menstruaci. Určitě byste měla pokračovat dalšími tabletkami a vybrat celé platíčko.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: