Nechráněný sex

Dobrý den, 23.6.2014 nám s přítelkyní praskl kondom při sexu a bojím se, aby nebyla těhotná. Sice bere antikoncepci, občas si ji ale zapomene vzít. Po 14 hodinách od nechráněného styku si raději vzala pilulku po Escapelle. Celý den po sexu jí však bolí břicho, může být těhotná? Pokud pilulka po nezabere, jaké jsou další možnosti, mimo potratu, zabránění porodu?

Odpověď odborníka:

Pokud si vzala ještě tbl Escapele- možnost být grav. je minimální, ale pokud bere antikoncepci, zbytečně Escapele užila a do těla dostala vysoké dávky hormonů-. proto tyto obtíže

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: