Nechráněný sex

dobry večer zajímalo by mě, jak velká je pravděpodobnost otěhotnění, s partnerem jsme měli nechráněný sex pred minulej vikend sice neudělal do mě, ale mám strach mám jedno dite dva pul roku bez problemu je mi 22let a bojím se že to bude nepříjemné.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

V případděě nechráněného pohlavního styku a nejasnosti ohledně možného těhotenství je vhodné užít pohotovostní antikoncepci, která je nyní dostupná i bez receptu. Musí se ale užít do 72 hodin po styku, u jenoho preparátu až do 5 dnů. Ve Vašem případě je ale doba delší, nezbývá než počkat na další menstruaci a v případě její absence si udělat těhotenský test.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čeká vás ozařování karcinomu prostaty? Poradíme, na co se připravit
Žaludek
Články: Žaludek
Žaludek je vakovitý orgán...
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: