Nechráněný sex po interupci

Dobrý den, vím, že je to naprosto nezodpovědné, ale stalo se. Jsem 4 týdny po miniinterupci a měla jsem s manželem nechráněný sex, do té doby jsme abstinovali. Manžel si dával pozor, ale přesto se chci zeptat, jaká je možnost otěhotnění ( dětátko moc chceme) a zda nemůžou nastat nějaké komplikace, zdravotní.

Odpověď odborníka:

Po přerušení těhotenství je lépe alespoň 3 měsice používat antikoncepci, a teprve poté se snažit o otěhotnění Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: