Nechráněný sex po kvasinkové infekci

Dobrý den, ráda bych se zeptala po jaké době je možné mít znovu nechráněný pohlavní styk po kvasinkové infekci? Tento problém jsem měla poprvé, od doktora jsem dostala mastičku Jenamazol, kterou jsem užívala dny. Příznaky odezněly a u partnera se ani žádné neobjevily. Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Veroniko. Pokud jste ukončila léčbu a nemáte žádné potíže, pak můžete cokoli. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: