Nechraneny styk

Dobrý deň. Prosím vás 18.09.2015 som mala s priatelom nechraneny sex. Nebol prerušovaný, priatel ho asi 5 min.pred ejakulaciou vytiahol a potom sme nepokracovali.Nemam pocit ze by som bola tehotna, nemam ziadny vytok. Vsetky diskusie z internetu ma iba stresuju . Velmi vas prosim o vas odborny nazor. Ďakujem krasne.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud neberete antikoncepci, přerušovaná soulož není antikoncepce, těhotenství je možné, byť ve vašem případě málo pravděpodobné. Spíše těhotná nebudete, ale vyloučit to nelze, existuje preejakulační tekutina, která může obsahovat spermie. Udělejte si test cca týden po začátku menses.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: