Nechráněný styk

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na kolik procent mohu být těhotná. Antikoncepci beru pravidelně od 16ti let, nyní mi je skoro 21. Žádný prášek sem nezapomněla, ale ten dnešní jsem měla již pár týdnů vylouplý a zaslepený izolepou, aby, z platicka nevypadl. Chci se zeptat, zda to mohlo nějak ovlivnit účinnost prášku? Včera jsem měla nechráněný styk. Může to nějak ovlivnit? Dále se chci zeptat, z osobních důvodů bych chtěla začít brát další platicko bez pauzy na menstruaci. Jestli pro mě v tomhle případě bude lepší další plato vzít nebo ne? Jestli to může něco ovlivnit. Děkuji za odpověď, hezký den.

Odpověď odborníka:

Zalepený prášek by neměl ztrácet svou účinnost nevím jak myslíte dotaz zda užití dalšího plata může něco ovlivnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Seriál o rakovině ledvin: metastázy
Články: Seriál o rakovině ledvin: metastázy
Patříte k pacientům, kterým...
Nesvědčí vám prudké vstávání? Zaměřte se na srdce
Články: Nesvědčí vám prudké vstávání? Zaměřte se na srdce
Kolísavý krevní tlak, který...
Co je to keloid a jak jej lze léčit?
Články: Co je to keloid a jak jej lze léčit?
Keloid neboli keloidní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Systémova sklerodermie aneb Když se imunita bouří
Články: Systémova sklerodermie aneb Když se imunita bouří
Sklerodermie patří k...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x