Nechráněný styk

Dobry den, 2 dny po menstruaci jsem v opilosti s ,,kamaradem" provozovala nechraneny styk. Zacala jsem brat antikoncepci a v ten den jsem mela 5. pilulku. Myslite si, ze uz antikoncepce pusobila? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

V tomto případě by antikoncepce již měla být účinná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: