Nechráněný styk

Dobrý den,chtěla bych se vám svěřit,a také bych chtěla slyšet váš názor. Před 21 dni jsem užila tabletu escapelle a uběhlo 14 dní a užila jsem postinor.(Poslední menstruace jsem před 12 dny).Uběhlo 6 dní. Jelikož jsem málo opatrná a velice mě to štve.Ale přítel mě prostě trochu nutí.Tak jsem měla včera nechráněný pohlavní styk.Ale spermie do mě nepronikly. A dnes mám menstruace? ? Krev byla ze začátku hnědá až černá,teď je červená. Nevím,co si o tom mám myslet. Můžu být těhotná? I přes to,že mi ,,teče krev z vagíny''?? S pozdravem Katka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, krvácení těhotenství nevylučuje, stejně tak můžete otěhotnět i přes užití Postinoru či Escapelle. Pokud máte pochybnosti, udělejte si těhotenský test. Ty jsou volně prodejné v lékárně. Zásadně Vám ale nedoporučuji užívat výše zmíněné léky k zabránění početí, obzvláště ne v intervalu 14 dní, tyto léky mají řadu nežádoucích účinků. Navštivte gynekologa a nechte si předepsat antikoncepci, pokud Váš přítel odmítá používat kondom. Poznámku, že Vás partner do sexuální aktivity nutí bez ochrany, nemohu nechat bez odezvy, jste dost mladá nejen na to být těhotná, ale setrvávat s takto sobeckým partnerem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
Hojení rány může trvat týdny i celé roky aneb Co můžete ovlivnit sami
Klíšťata na dovolené
Články: Klíšťata na dovolené
Ne, klíšťata se nyní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Mononukleóza
Články: Mononukleóza
Mononukleóza je infekční...
Mykóza penisu: Pohlavní nemoc to není, ale přehlížet ji se nevyplácí!
Alergická rýma může trvat celý rok
Články: Alergická rýma může trvat celý rok
Rýma je jedním z...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: