Nechráněný styk a následné zapomnění antikoncepce

Dobrý den, s přítelkyní jsme měly nechráněný styk, normálně pobírá antikoncepci, ale den po styku si ji vzít zapomněla. Je zde nějaké riziko otěhotnění?

Odpověď odborníka:

Pokud byla pauza mezi tabletami prodloužena o více než 12 hodin,risiko gravidity existuje Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: