Nechtěné otěhotnění

Dobrý den měl jsme s přítelkiný nechráněný sex bylo to pouze krátké a velmi brzo jsme to zatrhly a jsem si jist že k elakulaci nedošlo ale není nějaká možnost otěhotnění ? moje přítelkyně by to měla za asi 4 dny dostat je možné že mrvní menstruace proběhne v pořádku a až druhá vysadí když bude těhotná

Odpověď odborníka:

Dobrý den, teoreticky je možnost otěhotnění i po takovém sexu, nicméně pokud se nyní menstruace v termínu řádně dostaví, není důvod se obávat nechtěného těhotenství. Nadále bych vám doporučila antikoncepci.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zvládněte chřipku a nachlazení šetrně – s pomocí homeopatik
Nenechte své srdce zmrznout
Články: Nenechte své srdce zmrznout
Zimní období není pro naše...
Úrazy nosu a vedlejších nosních dutin
Články: Úrazy nosu a vedlejších nosních dutin
Příčinami úrazů nosu bývají...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina slinivky – pomůže očkování?
Články: Rakovina slinivky – pomůže očkování?
Karcinom slinivky břišní...
Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Články: Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Vzbudili jste se s ucpaným...
Revmatoidní artritidou mohou trpět i děti
Články: Revmatoidní artritidou mohou trpět i děti
Ranní ztuhlost kloubů...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x