Nechtěné těhotenství

Dobry den 6.ledna sem měla nechráněný pohlavní styk, ted je týden co se mi zpozdila menstruace tak sem si uddělala těhotenský test který vyšel pozitivně. Nedovedu si ani představit že bych mèla cekat dítě. Ihned sem se objednala na gynekologii a k pani doktorce jdu 9.2 budu mit jeste moznost podstoupit potrat pomoci pilulky?nebo budu muset podstoupit chyrurgicky zakrok?kdyz se mé těhotenství potvrdi?vubec si nevim rady dekuji

Odpověď odborníka:

Záleží na velikosti gravidity pomoci pilulky je možno ukončit těhotenství do 49 dní a ne všude tento zákrok dělají. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: